Baba

Ügyes anyuka mutatja be, hogyan teszi tisztába négyes ikreit

 

Az amerikai Gardner házaspár már majdnem 400.000 feliratkozóval büszkélkedhet a Youtube-on. A négyes ikrekkel tarkított mindennapokat szívesen és aranyosan osztják meg követőikkel a szülők, amely videók többtízmilliós megtekintéseket generálnak. 

Ashley Gardner az anyuka elmondása szerint egészen hamar belejött a négyes ikrek nevelésébe, és a mindennapok megpróbáltatásait is ügyesen viseli. Négy kislányának nevelése biztosan nem könnyű, hiszen egy gyermekkel is nehéz lehet pici korban, nem hogy néggyel. Mindenesetre Ashley büszkén mutatta be a lányok babakorukban felvett videóját, amelyben ügyesen megoldja a pelenkacserét. A titok mindössze annyi, hogy egyszerre végzi ezt a feladatot a babákon, egy pihepuha szőnyegen a földön, így a tiszta pelenka garantáltan a helyére kerül.

 

 

Ashley Gardner és férje, Tyson egyébként nyolc évig próbálkoztak, hogy gyermekük lehessen, sikertelenül. Elképzelhető, hogy mekkora volt az öröm, amikor végre kiderült, hogy bár orvosi segítséggel, de az anyuka négy kislánnyal várandós. Kilenc hónapjuk volt felfogni a dolgot és felkészülni négy új kis élet érkezésére, és a várható mindennapok boldog ás lehetőleg stresszmentes áthidalására. Az idén 4 éves kislányok végül egészségesen jöttek a világra és azóta is boldog, rosszcsont életet élnek, amit a szülők minden nap meg is örökítenek, és megosztják nézőikkel. 

 

 

Egy gyermekkel is nehéz az első pár év, sőt ikrekkel is, de négy újszülöttel valószinűleg méginkább. Mindenesetre ha már így alakul, muszáj a legjobban kijönni a helyzetből, kreatív és ügyes szülőnek lenni. A Gardner család bemutatja, hogy nem mindig könnyű, de sok szeretettel minden könyebbé válik.