Milyen ruhát válasszunk a kislányunknak?

A szülőknek sokszor fejtörést okoz, hogy milyen ruhát is vegyenek a gyermeküknek.
Milyen ruhát válasszunk a kislányunknak?

A szülőknek sokszor fejtörést okoz, hogy milyen ruhát is vegyenek a gyermeküknek. Nem a fiúknak nehéz a ruhaválasztás, hanem a kislányoknak. Már egy 2-3 éves gyermek is elég akaratos tud lenni, ha ruhaválasztásról van szó, és nagyon is meg tudják magukat makacsolni, ha nem a kedvükre való ruhát választjuk számukra. Ezért jó, ha minél többféle ruhanemű van a szekrényben, amelyek lehetőleg legyenek kényelmesek, hiszen egy kisebb gyermeknél még ez az elsődleges szempont. Milyen ruhákat válasszunk a kislányunknak, milyen divatos lány ruhák nyernék el a tetszését, amelyek nem csak kényelmesek, de ízlésesek, csajosak? A gondosan összeválogatott ruhadaraboknak még azok a kislányok is örülnek, akik már ilyen fiatalon is öntudatosak és szeretnek divatosan és szépen felöltözni. Nem csak az oviban, de még otthon is.

Kantáros nadrág és szoknya

Ezeket a ruhadarabokat minden gyermek szereti. Ezekre a ruhákra, legyen szó hosszú, vagy rövidnadrágos kantáros holmiról, vagy szoknyáról, színes matricákat is vasalhatunk, így a gyermeknek könnyedén a kedvencévé válhat, ezért jól döntünk, ha egyszerre több színben is beszerzünk belőlük.

Az örök sláger: farmer

Ma már egészen pici babákra is lehet kapni farmert. A gyerekek is szeretik, mert az ő számukra többnyire a gumis derekú nadrágokat gyártják, így gond nélkül le és fel tudják azokat venni. A farmer anyaga puha, így nem csak játszani, de még futkározni is lehet benne. Rövid és hosszú változatban is kaphatók, és a kislányok legnagyobb örömére, még farmerszoknya is van bőséggel a piacon, akár egyenes szabású, akár fodros csoda, ami minél jobban pörög, annál kedvesebb a gyermeki szívnek.

A mesebeli figurák ruhájához hasonló ruhák

A legtöbb kislány szereti az úgynevezett királylányos, tündérruhákat, vagy a balerina ruhákat. Ezek selyemből, csipkéből és tüllanyagból készülnek. Ezek a ruhák nem csak nagyon szépek, de nagy mozgásteret is adnak a gyermeknek, hiszen a derékrésznél gumisak és sok esetben kényelmesebbek, mint egy nadrág. Télen, akár még vastagabb harisnyával, vagy gyerekekre való legging-szel is hordhatók.

A virágos ruhák

A kislányok odáig vannak a színes, mintás, főként a virágmintás ruhadarabokért, de igazából minden olyan ruhát szeretnek, ami figyelemfelkeltő, hiszen ezek vidámságot sugallnak és még a reggeli öltözködés is könnyebb, ha ilyen ruhába bújhatnak bele, és nem a komor színű nadrágba, vagy pulóverbe.

Az overall, vagy kezeslábas

Nem minden gyermek szereti, pedig ezek a ruhadarabok is kényelmesek. Általában, akkor kedvelik meg a gyerekek ezt a fajta öltözéket, amikor már elég nagyok, ahhoz, hogy könnyedén le és fel tudják azt venni.

A kiegészítők

Gyermekünknek azzal is megújíthatjuk a ruhatárát, ha már unja, de még nem nőtte ki a ruhái nagy részét, ha mókás kiegészítőket vásárolunk a már meglevő ruháihoz. Ez lehet egy aranyos kis kendő, egy kalap, vagy egy bájos cipő. Ha szeretnénk gyermekünket valamilyen egyedi ruhadarabbal meglepni, keressük fel a SOJO oldalát és válogassunk kedvünkre.

Kapcsolódó cikkek

Fiatal influenszerek - 2. rész

A világ legfiatalabb influenszerei (2. rész)

A cikkben a világ legfiatalabb influenszereit mutatjuk be.

Ennyi időt töltsön a gyerek a képernyő előtt

Mennyit ülhet a gyerek a képernyő előtt?

Családonként eltér a válasz a fenti kérdésre, pedig ma ismerjük a tudományos választ és magyarázatot is.

Kézműveskedés otthon

Kézműves dekorációk a gyerekszobába

Mi magunk is nagyszerű dekorációkat készíthetünk a gyerekszobába.