Milyen ruhát válasszunk a kislányunknak?

A szülőknek sokszor fejtörést okoz, hogy milyen ruhát is vegyenek a gyermeküknek.
Milyen ruhát válasszunk a kislányunknak?

A szülőknek sokszor fejtörést okoz, hogy milyen ruhát is vegyenek a gyermeküknek. Nem a fiúknak nehéz a ruhaválasztás, hanem a kislányoknak. Már egy 2-3 éves gyermek is elég akaratos tud lenni, ha ruhaválasztásról van szó, és nagyon is meg tudják magukat makacsolni, ha nem a kedvükre való ruhát választjuk számukra. Ezért jó, ha minél többféle ruhanemű van a szekrényben, amelyek lehetőleg legyenek kényelmesek, hiszen egy kisebb gyermeknél még ez az elsődleges szempont. Milyen ruhákat válasszunk a kislányunknak, milyen divatos lány ruhák nyernék el a tetszését, amelyek nem csak kényelmesek, de ízlésesek, csajosak? A gondosan összeválogatott ruhadaraboknak még azok a kislányok is örülnek, akik már ilyen fiatalon is öntudatosak és szeretnek divatosan és szépen felöltözni. Nem csak az oviban, de még otthon is.

Kantáros nadrág és szoknya

Ezeket a ruhadarabokat minden gyermek szereti. Ezekre a ruhákra, legyen szó hosszú, vagy rövidnadrágos kantáros holmiról, vagy szoknyáról, színes matricákat is vasalhatunk, így a gyermeknek könnyedén a kedvencévé válhat, ezért jól döntünk, ha egyszerre több színben is beszerzünk belőlük.

Az örök sláger: farmer

Ma már egészen pici babákra is lehet kapni farmert. A gyerekek is szeretik, mert az ő számukra többnyire a gumis derekú nadrágokat gyártják, így gond nélkül le és fel tudják azokat venni. A farmer anyaga puha, így nem csak játszani, de még futkározni is lehet benne. Rövid és hosszú változatban is kaphatók, és a kislányok legnagyobb örömére, még farmerszoknya is van bőséggel a piacon, akár egyenes szabású, akár fodros csoda, ami minél jobban pörög, annál kedvesebb a gyermeki szívnek.

A mesebeli figurák ruhájához hasonló ruhák

A legtöbb kislány szereti az úgynevezett királylányos, tündérruhákat, vagy a balerina ruhákat. Ezek selyemből, csipkéből és tüllanyagból készülnek. Ezek a ruhák nem csak nagyon szépek, de nagy mozgásteret is adnak a gyermeknek, hiszen a derékrésznél gumisak és sok esetben kényelmesebbek, mint egy nadrág. Télen, akár még vastagabb harisnyával, vagy gyerekekre való legging-szel is hordhatók.

A virágos ruhák

A kislányok odáig vannak a színes, mintás, főként a virágmintás ruhadarabokért, de igazából minden olyan ruhát szeretnek, ami figyelemfelkeltő, hiszen ezek vidámságot sugallnak és még a reggeli öltözködés is könnyebb, ha ilyen ruhába bújhatnak bele, és nem a komor színű nadrágba, vagy pulóverbe.

Az overall, vagy kezeslábas

Nem minden gyermek szereti, pedig ezek a ruhadarabok is kényelmesek. Általában, akkor kedvelik meg a gyerekek ezt a fajta öltözéket, amikor már elég nagyok, ahhoz, hogy könnyedén le és fel tudják azt venni.

A kiegészítők

Gyermekünknek azzal is megújíthatjuk a ruhatárát, ha már unja, de még nem nőtte ki a ruhái nagy részét, ha mókás kiegészítőket vásárolunk a már meglevő ruháihoz. Ez lehet egy aranyos kis kendő, egy kalap, vagy egy bájos cipő. Ha szeretnénk gyermekünket valamilyen egyedi ruhadarabbal meglepni, keressük fel egy webáruházat, és válogassunk kedvünkre.

Kapcsolódó cikkek