Bobojca Műhely – kiegészítők és játékok, gyermekek és szülők számára

A Bobojca Műhely olyan kiegészítőket és játékokat kínál, melyek kis- és kamaszgyerekek, valamint szülők számára egyaránt megkönnyítik a mindennapokat, és egy kis színt is varázsolnak a szürke hétköznapokba.
Babzsák függőhinta a Bobojca műhelytől

A különböző játékok, babzsákfotelek és babzsák alkotások elsősorban gyerekeknek készültek. Azonban például a gyógynövénnyel, tönköllyel vagy sóval bélelt párnák bármely, akár a felnőtt korosztály részére is segítséget nyújthatnak megfázás, fülgyulladás vagy allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésére.

A Bobojca Műhely termékei a tudatos szülőknek készülnek tehát, akik számára fontos a természet és a gyógynövények ereje, illetve saját és persze gyermekük egészsége.

A különböző használati tárgyak nem csak szépek és színesek, hanem hasznosak is egyben.

A Bobojca Palinta például egy egyedi babzsák függőhinta, melyet minden korosztály használhat.

Mivel a hinta a tér minden irányába forog, ezért remekül fejleszti a gyermekek mozgás koordinációját. További jótékony hatása, hogy különböző készségfejlesztő és mozgásfejlesztő terápiákhoz is alkalmas, beltéren és kültéren egyaránt használható, a babzsákpárna kivehető, a rajta lévő huzat pedig kimosható, továbbá akár 200 kg súlyt is képes megtartani.

A Palinta mérete egyébként 170*80 centiméter, és a műhely ajándékba még egy 2 méteres tartókötelet is csomagol a megrendelt hintához.

Természetesen a műhelynek Facebook oldala is van, melyen vásárlók fényképeit is láthatjuk, akik maximálisan elégedett a megrendelt termékekkel. Érdemes követni tehát a Bobojcát a közösségi oldalán is, hiszen itt gyakran jelentkeznek különféle akciókkal, játékokkal.

A Palintán kívül egyébként még számos termék található a webáruházban, például baba-mama párna, különböző - és tönkölypárnák illetve nyálkendők kicsiknek, érdemes tehát böngészni a szebbnél szebb áruk között.

Kapcsolódó cikkek

Ennyi időt töltsön a gyerek a képernyő előtt

Mennyit ülhet a gyerek a képernyő előtt?

Családonként eltér a válasz a fenti kérdésre, pedig ma ismerjük a tudományos választ és magyarázatot is.

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

Örömteli érzés, amikor kiderül, hogy babát várunk. Csakhogy aztán eljön a para-időszak is.