Gyerek sapka, gyerek pizsama - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Mutatjuk a legújabb gyerekdivatot, ami a gyereksapkát és gyerekpizsamát illeti!

Hogy a fejek ne maradjanak a hideg prédáinak, a Tchibo webáruház e heti kínálatában gyerek kifordítható sapkát is találunk! A sötétkék-világoskék csíkos másik oldala világoskék alapon többszínű csíkozású, a szivárványosé pedig fehér alapon szivárványszínű csíkokat vonultat fel, ráadásul mindkét verzió két méretben is kapható (49-52 és 53-56 cm), így biztos minden kobakra találunk megfelelőt! A GOTS szabványnak megfelelő, magas pamuttartalmú sapkák bőrbarát anyagukkal különösen kényelmesek és kellemesek, így akkor sem kell aggódnunk, ha hűvösre fordul az idő!

A kollekcióban éjszakai darabokat is találunk, a rövidnadrágos pizsamák ugyanis lányok, kislányok, fiúk és kisfiúk számára is beszerezhetők! A kisebbek számára 86/92-től 122/128-as, a nagyobbak számára pedig 122/128-tól 170/176-os méretig válogathatunk a GOTS szabványnak megfelelő, bőrbarát, tiszta pamutból készült szettek közül! A kisfiúknak világoskék, a nagyobbaknak pedig sötétkék nadrághoz tartozik az alsóhoz passzoló, szürke alapon csíkos póló, míg a lányok esetén az alsó szivárványszínű csíkozással készült, a kicsiknek rózsaszín alapon szivárványos, a nagyobbak számára pedig fehér alapon szívmintás felsővel.

A kislány hálóing kifejezetten a kisebbek számára készült, hiszen 86/92-től 122/128-as méretig vásárolható meg. Ez a darab is GOTS szabványnak megfelelő biopamuttal készült, kellemesen puha single-jersey anyagból. Világoskék alapján elöl nyomott szivárványminta található, emellett az alsó szegélyét kedves fodrok díszítik, így csinos és kényelmes megoldást biztosít azoknak a kislányoknak, akik szeretik, ha a hálóruhájuk is kifejezetten csinos és színes!

Kapcsolódó cikkek

Fiatal influenszerek - 2. rész

A világ legfiatalabb influenszerei (2. rész)

A cikkben a világ legfiatalabb influenszereit mutatjuk be.

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

Örömteli érzés, amikor kiderül, hogy babát várunk. Csakhogy aztán eljön a para-időszak is.

Életveszélyes cipőpróba

Kórházba került egy kislány a cipőfelpróbálás után

A cikkben megtudhatod, miért vigyáz, amikor cipőt veszel a gyerekednek.