Így öltöztessük fel otthonunk falait!

Ha meguntuk az üres falak látványát az otthonunkban, az alábbi ötletek valamelyikében könnyen megtalálhatjuk a megoldást.Csipke,gobelin, tányér, fotó, festmény, netán szárított virág? Csak rajtunk áll!
Így öltöztessük fel otthonunk falait!

A fehér (és tiszta) falaknál kevés jobban kombinálható, letisztultabb és elegáns megoldás létezik házon belül, ami egyszerre divatos, praktikus, nem túl drága és még időtálló is. Ennek ellenére is unalmassá válhat, sőt, akár sivárnak is tűnhet, ha nem rajongunk (már) a minimalista irányzat iránt.

Előfordulhat az is, hogy csak kisebb változásra van szükségünk az eddigi berendezést és dekorációt illetően, illetve könnyen megesik az is, hogy az ember hirtelen egy étkészletnyi kerámia tulajdonosa lesz, de ötlete sincs, mihez kezdjen velük.

Tehát akár újdonságra vágyunk, akár hirtelen a nyakunkba szakadt egy kupac dekorációs tárgy, jól jöhet némi inspiráció, hogy mihez érdemes kezdeni ilyenkor. Nagyon divatos és nagyon kreatív ötletekkel van tele az internet ilyen témában is, az alábbiakban ebből láthatunk egy kisebb merítést. Egy jól eltalált dekorációval teljesen új oldalát mutathatjuk meg az adott helyiségnek, ilyenkor megéri bátornak lenni!

És ha eddig még nem tettük, a merészséget kezdjük azzal, hogy megpróbáljunk egyedül felfúrni az elemeket a falra – de persze, mindent nem lehet egyszerre; így ha ez már túlzás, kérjünk segítséget egy nálunk edzettebb dekorálótól, és csapjunk egy átalakítós délutánt!

Nagyon divatosak a szárított virágok, de akár egy faág is lehet otthonunk dísze.

Minden karácsonyra bögrét kapunk? Arra is van megoldás, ráadásul jól is mutat!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan díszítheted gyermeked szobáját fali poszterekkel

Hogyan díszítheted gyermeked szobáját fali poszterekkel

Ha gyermeked szobáját dekorálod, fontos, hogy figyelembe vedd a rövid és hosszú távú stílusokat.

Függőleges lakásbővítés galériával

Látványos lakásbővítés – Galériával

Ha már nincs tovább, csak függőlegesen, akkor jöhet a galéria!

Így öltöztessük fel otthonunk falait!

Így öltöztessük fel otthonunk falait!

Némi kreativitással gyönyörű eredményt érhetünk el.