Látványos lakásbővítés – Galériával

Szemrevaló megoldások, hatalmas befektetések nélkül.
Függőleges lakásbővítés galériával

Kisebb otthonok megmentőjeként ismert az életteret függőlegesen kibővítő galéria, amit nem csak egy beépített emeletes ágyként érdemes elképzelni. Léteznek ennél jóval izgalmasabb megoldások is, amik a kis alapterületű lakásokból igazi álomotthon varázsolhatnak; kellő belmagasság esetén ugyanis könnyen kivitelezhetőek az álló galériák is, amik egyfajta emeletként funkcionálnak a beltérben.

Otthonunk értékét is növelik ezek a megoldások, hiszen az alapterülethez hozzáilleszthető négyzetmétereket jelentenek, ugyan nem teljes értékű területként, de akár 50 százalékban is beszámíthatóan.

Az álló galéria feltétele a 3,6 méteres belmagasság, de ha ekkorával nem rendelkezik otthonunk, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ha nem a szabványos 2,65 méteres a beltér magassága, akkor már érdemes a galériával foglalkozni.

Ezzel több terünk lesz, és ha ügyesen használjuk ki az átalakítást, akkor akár a lépcsőből egy szekrénysor is keletkezhet. Hogy hogyan? A képekről kiderül.

Kapcsolódó cikkek

Függőleges lakásbővítés galériával

Látványos lakásbővítés – Galériával

Ha már nincs tovább, csak függőlegesen, akkor jöhet a galéria!

Így öltöztessük fel otthonunk falait!

Így öltöztessük fel otthonunk falait!

Némi kreativitással gyönyörű eredményt érhetünk el.

A tökéletes babaszoba leírása

Ilyen a tökéletes babaszoba

Legyen rózsaszín, kék? Kalózos vagy tündéres? Az ideális babaszoba egészen máshogy fest, mint ahogy azt sok kismama elsőre elképzeli.