Átalakítanánk az otthonunkat, de nincs ötletünk?

Vannak pillanatok az életben, amikor érezzük, hogy eljött a változás ideje, de pontosan meghatározni nem tudjuk, hogy milyen váltásra van szükségünk.
Inspiráció lakberendezéshez

Otthonunk az a hely, ami menedékként szolgál számunkra, ahol akár egy focicsapatnyi gyerek mellett is megtalálhatjuk a nyugalmunkat. Néha viszont úgy adódik, hogy megváltoznak az igényeink, akár a körülményeink, de sokszor a szükség hozza úgy, hogy átalakítsuk életünknek ezt a fontos helyszínét.

Amikor nem rendelkezünk határozott elképzelésekkel az egész kivitelézését illetően, akkor jól jön némi inspiráció. Az alábbiakban egy olyan Instagram-oldalt mutatunk be, ahol látványos átalakításokon estek át a fotókon szereplő otthonok, de ezt mi magunk is megfigyelhetjük, hiszen az előtte és az utána állapotokról is készültek képek. Néhány tipp és trükk is látható, amiknek a segítségével akár mi magunk is megoldhatjuk a szakemberek helyett a felújítást, átalakítást.

A Before&After Design oldalán rengeteg inspirációt gyűjthetünk, mind felújítási, mind lakberendezési oldalról. De beszéljenek helyettünk a képek.

Kapcsolódó cikkek

A tökéletes babaszoba leírása

Ilyen a tökéletes babaszoba

Legyen rózsaszín, kék? Kalózos vagy tündéres? Az ideális babaszoba egészen máshogy fest, mint ahogy azt sok kismama elsőre elképzeli.

Mi mindenre van szükség a babaszobában?

Mi mindenre van szükség a babaszobában?

Segítünk meghatározni, melyek a legfontosabb bútordarabok.