Átalakítanánk az otthonunkat, de nincs ötletünk?

Vannak pillanatok az életben, amikor érezzük, hogy eljött a változás ideje, de pontosan meghatározni nem tudjuk, hogy milyen váltásra van szükségünk.
Inspiráció lakberendezéshez

Otthonunk az a hely, ami menedékként szolgál számunkra, ahol akár egy focicsapatnyi gyerek mellett is megtalálhatjuk a nyugalmunkat. Néha viszont úgy adódik, hogy megváltoznak az igényeink, akár a körülményeink, de sokszor a szükség hozza úgy, hogy átalakítsuk életünknek ezt a fontos helyszínét.

Amikor nem rendelkezünk határozott elképzelésekkel az egész kivitelézését illetően, akkor jól jön némi inspiráció. Az alábbiakban egy olyan Instagram-oldalt mutatunk be, ahol látványos átalakításokon estek át a fotókon szereplő otthonok, de ezt mi magunk is megfigyelhetjük, hiszen az előtte és az utána állapotokról is készültek képek. Néhány tipp és trükk is látható, amiknek a segítségével akár mi magunk is megoldhatjuk a szakemberek helyett a felújítást, átalakítást.

A Before&After Design oldalán rengeteg inspirációt gyűjthetünk, mind felújítási, mind lakberendezési oldalról. De beszéljenek helyettünk a képek.

Kapcsolódó cikkek

A tökéletes babaszoba leírása

Ilyen a tökéletes babaszoba

Legyen rózsaszín, kék? Kalózos vagy tündéres? Az ideális babaszoba egészen máshogy fest, mint ahogy azt sok kismama elsőre elképzeli.

Hogyan díszítheted gyermeked szobáját fali poszterekkel

Hogyan díszítheted gyermeked szobáját fali poszterekkel

Ha gyermeked szobáját dekorálod, fontos, hogy figyelembe vedd a rövid és hosszú távú stílusokat.