A legjobb ajándékötletek kisgyermekes anyukák számára

Adunk pár tippet.
Ezeket ajándékozzuk egy kisgyermekes anyukának!

Nagyon fontos, hogy a kismamák, illetve a kisbabás anyukák tudják, hogy mi fontos gyermekük számára, illetve, hogy mire van feltétlenül szükségük. De vajon mi a helyzet a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel? Ők tudják, hogy egy születés után, születésnapon, vagy karácsonyra mit ajándékozzanak egy kisgyermekes anyukának? Adunk pár tippet!

Tökéletes ajándék lehet egy kisgyerekes anyuka számára egy ajándékutalvány egy közeli spa-ba. Persze ez nagyobb átgondolást igényel, hiszen ha elküldjük az anyukákat masszázsra, manikűr-pedikűrre, vagy szaunázni, akkor ki lesz otthon a kicsivel? Ezt jól át kell gondolni, és ha babysitter-t is tudunk szerezni, akár a férj, nagymama, barátok, vagy saját személyünkben, akkor nyugodtan ajándékozhatunk egy napos kikapcsolódást az anyukának, hiszen neki van a legnagyobb szüksége a kényeztetésre.

Ezenkívül remek ajándékötlet egy fehérneműszett, pizsama, hálóing, vagy egy puha köntös. Tudniillik a nemrég szült anyukák rengeteget vannak otthon a babával, és fontos, hogy ezt az időszakot a legnagyobb kényelemben "vészeljék át", emellett viszont fontos, hogy jól is érezzék magukat a bőrükben. Ezért egy stílusos, de kényelmes otthoni ruhanemű az egyik legjobb ajándék lehet számukra.

Ha tudjuk az anyukáról, hogy nem szeretne kimozdulni egy spa kezelés erejéig, akkor teremtsük meg számára az otthoni wellness-hangulatot. Vásárolhatunk ugyanis ajándékként különféle krémeket, szappanokat, illatgyertyákat, habfürdőket, amikkel a baba elalvása után be tud feküdni egy kád forró vízbe, és ki tud kicsit kapcsolódni.

A lényeg tehát, hogy olyan dolgokat ajándékozzunk, amit ki tudnak használni a kisgyermekes anyukák, és ne olyat, amiről tudjuk, hogy úgy sem tudnák a baba mellett igénybe venni.

Kapcsolódó cikkek

Régi hiedelmek a babavárás kapcsán

Babonák a babavárásról

A babavárással kapcsolatos babonákat osztunk meg.

Sztáranyukák vallomásai

Sztármamik vallomásai az anyaságról

A cikkben sztármamik vallanak az anyaságról.

Négyes ikrek pelenkázása

Ügyes anyuka mutatja be, hogyan teszi tisztába négyes ikreit

Egy anyukáról számolunk be, aki a négyes ikreit teszi tisztába.