Így maradj stílusos a terhesség alatt is

Amint egy nő megtudja, hogy terhes, egyből másképp kezdi érezni magát. Nem csak tudja de folyamatosan, egyre nagyobb intenzitással érzi is, hogy egy kis élet növekszik a pocakjában. Sokan azonban azt gondojlák, ha terhesek végre elengedhetik magukat, és nem kell stílusosan öltözködniük! Ez azonban nem a legjobb hozzáállás, hiszen mágjobban érezhetik magukat, ha külsőleg is topformában vannak.
Várandósság alatt is stlíusosan!

A terhesség 9 hónapja alatt egyes kismamák nagyon jól viselnek minden napot, míg másoknak sok nehéz időszakjuk van. Ez viszont nem gátolhatja őket abban, hogy szépen felöltözzenek, ha kimozdulnak, hiszen a pozitív kisugárzástól pozitívabban is fogják érezni magukat.

Természetesen előtérbe kell helyezni a kényelmet, de szerencsére ma már a kényelmes viselet is lehet színes, mintás, trendi vagy akár szexi is.

A lényeg, hogy várandósság alatt is őrizze meg stílusát a kismama! A kiegészítőket, stílusos táskákat, vagy a megszokott szépségápolási praktikákat semmiképp nem kell elhanyagolni abban a bizonyos 9 hónapban sem!

Hűvösebb időszakban nadrágok terén a legkényelmesebb és legpraktikusabb a magasított derekú, vagy anyagrésszel bővített farmer, mely minden kismamaboltban megtalálható. Ezen kívül jó megoldás lehet a kantáros nadrág, illetve egy bő fazonú lezser gatya.

Melegebb időben a lenge ruhák széles választéka áll rendelkezésre, melyeket szülés után is bátran lehet viselni. Fontos szempont, hogy terhesség alatt az anyukák kerüljék a sötét színeket, és inkább válasszanak világos, mintás és vidám darabokat.

Ugyanez vonatkozik a cipőkre is, talán itt a legfontosabb a kényelem. Vannak nők, akik magassarkú cipőkben is úgy futnak, mint mások kizárólag edzőcipőben. Nekik nem kell elhagyniuk a sarkakat terhesség alatt sem, de egyébként fontos, hogy olyan lábbelit válasszanak, amelyben nagy pocakkal is magabiztos a séta. Érdemes kerülni a teljesen egyenestalpú cipőket, ez terhességen kívül sem túl egészséges választás, ugyanis könnyen hátfájást okozhat.

Akik szeretnek szexin,de nem túl kihívóan öltözködni a mindennapokban, azoknak terhesség idején sem tiltott ezen ruhák viselése. Egyetlen "szabály" lehet csupán, hogy olyan testrészeket mutassanak meg, melyek nem változnak a 9 hónap alatt. Ilyen például a hát vagy a combok.

A legfontosabb tanács tehát a kismamáknak, hogy várandósság ideje alatt is maradjanak meg annak a személyiségnek, akik előtte voltak. Stílusuk ne változzon, és ne gondolják, hogy ha terhesek, akkor kevésbé szépek, mint egyébként. A fontos, hogy ők jól érezzék magukat a bőrükben és szép ruháikban!

Kapcsolódó cikkek

GaGaGu – a fekete-fehér játék az új trend a babáknak?

GaGaGu – a fekete-fehér játék az új trend a babáknak?

Elérhető a lengyel játékforgalmazó, a TM Toys saját, babáknak készített és fejlesztett termékcsaládja, a fekete-fehér színvilággal és különleges textúrákkal ellátott GaGaGu.

Laktózérzékeny kisbabák - így vedd észre!

Laktózérzékeny a kisbabám?

Mit tehetünk, ha laktózérzékeny a kisbabánk?

A kismama jóga előnyei

A kismama jóga előnyei

A cikkből megtudhatod, mik a kismama jóga előnyei.