Színes és hasznos kiegészítők gyermekek számára a Bobojca műhelytől

A Bobojca műhely egy családi vállalkozás, mely szép és hasznos kiegészítőkkel és játékokkal tesz azért, hogy a gyermekek vidáman és boldogan fejlődjenek, és hogy a szülők mindennapjai is egy kicsit könnyebbé váljanak.
Bobojca műhely - kerti hinta gyerekeknek

A különféle játékok és kiegészítők segítik a szülőket a hétköznapokban, hogy látva gyermekük boldogságát és egészséges fejlődését, ők is vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak legyenek. A Bobojca webáruházában olyan hasznos termékekkel találkozhatunk, mint például a gyógynövénnyel, tönköllyel vagy sóval bélelt párnák, különféle babzsák alkotások, baba-mama párnák vagy egyedi nyálkendők.

A nyálkendő tulajdonképpen egy egyedi ötlet, mely a kisgyermek fogzásának időszakában a legszükségesebb. A termék 3 rétegű anyagból áll, mely megkönnyíti és színesebbé varázsolja mind a baba, mind a mama hétköznapjait.

A gyógynövényes párnák segítenek a megfázás, allergia vagy fülgyulladás okozta kellemetlen panaszok enyhítésében, jó illatot árasztanak, és még jól is mutatnak a bevetett ágyon.

A baba-mama párnák 100% pamut huzatokkal vannak beborítva, melyek nyugodt alvást biztosítanak a kismamáknak, később pedig tökéletes kényelmet nyújtanak dajkáláshoz, szoptatáshoz.

A babzsák alkotások egyik kiemelkedő terméke az úgynevezett Bobojca Palinta. Ez az egyedi babzsák függőhinta, kiváló mozgás- és koordinációfejlesztő eszköz, de a vidámság és móka központi helyszíne is lehet az ebben eltöltött idő, mind a gyermeknek, mind szülőjének.

A hinta lakásban és kertben egyaránt elhelyezhető, és egy kisbaba nyugodt fekhelye, vagy a szülő délutáni pihenőjének helyszíne is lehet. A mozgást és a koordinációs képességet oly módon tudja fejleszteni, hogy a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a mozgáshoz. Plusz pozitívum a Palintával kapcsolatban, hogy akár 200 kg súlyt is képes megtartani, levehető huzata bármikor kimosható, és ajándékba még egy tartókötelet is küldenek mellé.

A Bobojca műhelynek van egy hivatalos Facebook oldala is, amit érdemes követni, hiszen az elégedett vásárlók fotóin kívül még különböző nyereményjátékokról és akciókról is tájékozódhatunk.

Kapcsolódó cikkek

Várandósság alatt is stlíusosan!

Így maradj stílusos a terhesség alatt is

Terhesség alatt is stílusosak maradhatunk.

Babanyelv

Hogyan tanul meg beszélni a baba

A cikkből kiderül, hogyan beszéljünk a babához.