Színes és hasznos kiegészítők gyermekek számára a Bobojca műhelytől

A Bobojca műhely egy családi vállalkozás, mely szép és hasznos kiegészítőkkel és játékokkal tesz azért, hogy a gyermekek vidáman és boldogan fejlődjenek, és hogy a szülők mindennapjai is egy kicsit könnyebbé váljanak.
Bobojca műhely - kerti hinta gyerekeknek

A különféle játékok és kiegészítők segítik a szülőket a hétköznapokban, hogy látva gyermekük boldogságát és egészséges fejlődését, ők is vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak legyenek. A Bobojca webáruházában olyan hasznos termékekkel találkozhatunk, mint például a gyógynövénnyel, tönköllyel vagy sóval bélelt párnák, különféle babzsák alkotások, baba-mama párnák vagy egyedi nyálkendők.

A nyálkendő tulajdonképpen egy egyedi ötlet, mely a kisgyermek fogzásának időszakában a legszükségesebb. A termék 3 rétegű anyagból áll, mely megkönnyíti és színesebbé varázsolja mind a baba, mind a mama hétköznapjait.

A gyógynövényes párnák segítenek a megfázás, allergia vagy fülgyulladás okozta kellemetlen panaszok enyhítésében, jó illatot árasztanak, és még jól is mutatnak a bevetett ágyon.

A baba-mama párnák 100% pamut huzatokkal vannak beborítva, melyek nyugodt alvást biztosítanak a kismamáknak, később pedig tökéletes kényelmet nyújtanak dajkáláshoz, szoptatáshoz.

A babzsák alkotások egyik kiemelkedő terméke az úgynevezett Bobojca Palinta. Ez az egyedi babzsák függőhinta, kiváló mozgás- és koordinációfejlesztő eszköz, de a vidámság és móka központi helyszíne is lehet az ebben eltöltött idő, mind a gyermeknek, mind szülőjének.

A hinta lakásban és kertben egyaránt elhelyezhető, és egy kisbaba nyugodt fekhelye, vagy a szülő délutáni pihenőjének helyszíne is lehet. A mozgást és a koordinációs képességet oly módon tudja fejleszteni, hogy a tér minden irányába forog, így szoktatva a gyermek testét a mozgáshoz. Plusz pozitívum a Palintával kapcsolatban, hogy akár 200 kg súlyt is képes megtartani, levehető huzata bármikor kimosható, és ajándékba még egy tartókötelet is küldenek mellé.

A Bobojca műhelynek van egy hivatalos Facebook oldala is, amit érdemes követni, hiszen az elégedett vásárlók fotóin kívül még különböző nyereményjátékokról és akciókról is tájékozódhatunk.

Kapcsolódó cikkek

Ezért finom a kisbabák illata

Ezért van finom "babaillatuk" a kisbabáknak

Mutatjuk, miért is olyan jó a babák illata.

Fogmosás kisgyermekeknek

A fogmosás fontossága babakorban

Már babakorban is fontos a fogmosás.

Négyes ikrek pelenkázása

Ügyes anyuka mutatja be, hogyan teszi tisztába négyes ikreit

Egy anyukáról számolunk be, aki a négyes ikreit teszi tisztába.