Miért praktikus a nyalókás antigén gyorsteszt kisbabák és kisgyermekek számára?

Sajnos a kisgyermekek és a pici babák is megfertőződhetnek a koronavírussal (COVID-19, SARS-CoV-2). A legújabb adatok tanúsága szerint a megbetegedések száma szignifikánsan nőtt a hátulgombolósok körében is. Ennek részben az lehet az oka, hogy a 12 éven aluliak számára még nem engedélyezték a koronavírus elleni oltást.
Miért praktikus a nyalókás antigén gyorsteszt kisbabák és kisgyermekek számára?

Egy másik tényező pedig a rendkívül fertőző deltaváltozat széles körben történő elterjedése. A betegség kezdetben enyhébb lefolyású volt kisgyermekeknél, mint felnőtteknél, de a deltavariáns a gyermekkori esetek súlyosságának növekedéséhez is vezetett. A szülőknek és gondozóknak egyaránt meg kell érteniük, hogy a koronavírussal fertőzött gyermekeknél kórházi kezelést igénylő szövődmények alakulhatnak ki, és átadhatják a vírust másoknak, ezért nem árt, ha van otthon a számukra specifikusan is bevethető koronavírus gyorsteszt, merthogy van ilyen!

Tényleg van a picikkel kompatibilis tesztelési módszer?

A jó hír az, hogy bizony van! A Well Biotech Orawell antigén nyalókás gyorsteszt egy olyan szelíd és gyengéd megoldást kínál, amit a legérzékenyebb édesanya is könnyűszerrel alkalmazhat a legapróbb csöppségnél is, ha felmerül a gyanú a vírus jelenlétére vonatkozóan. Egyetlen lépésben, könnyedén elvégezhető, reagens folyadék sem szükséges hozzá, és az összes vírusvariánst kimutatja. A legkisebbek számára kétséget kizáróan a legideálisabb tesztelési módszer, hiszen a nyálból kimutatja a vírus jelenlétét a tünetek megjelenésének első hét napjában. Nyilvánvaló, hogy a bébik egy ilyen precedens alkalmával amúgy is nyűgösebbek, és sem ők, sem a szüleik nem viselik jól egy esetleges komfortzónán túlmutató tesztelés sanszát. Pontosan ezért született a nyalókás antigén gyorsteszt, ami az ő specifikus és korai életszakaszukban is gördülékenyen és flottul alkalmazható.

Hol tudom megrendelni?

A Carbon Medical webshopjában, ahol bankkártyával, előreutalással vagy utánvéttel egyaránt fizethet. Ha a koronavírus gyorsteszteket hétköznap 16 óráig rendeli meg, akkor már a következő munkanapon kézhez fogja kapni!

Kapcsolódó cikkek

Tippek kisgyermekes anyukáknak - bölcsőde

Mikor mehet bölcsibe a gyermek?

A cikkben arról olvashatsz, mikor menjen a gyerek bölcsibe.

Ennyi időt töltsön a gyerek a képernyő előtt

Mennyit ülhet a gyerek a képernyő előtt?

Családonként eltér a válasz a fenti kérdésre, pedig ma ismerjük a tudományos választ és magyarázatot is.

Kézműveskedés otthon

Kézműves dekorációk a gyerekszobába

Mi magunk is nagyszerű dekorációkat készíthetünk a gyerekszobába.