Színváltós esernyő, gyerek esőkabát, kislány esőkabát, kislány esőkabát, lány dzseki, gumicsizma, gyerekcsizma, cipővédő esőre

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Színváltós esernyő, gyerek esőkabát, kislány esőkabát, kislány esőkabát, lány dzseki, gumicsizma, gyerekcsizma, cipővédő esőre

Kétféle színben kapható a színváltós esernyő is: kék alapon fehér repülőkkel, illetve rózsaszín alapon fehér pöttyökkel – melyek esőben megváltoztatják a színüket! A stabil alumíniummerevítőknek köszönhetően az esernyőt az erős szél sem tudja helyben hagyni – ha pedig mégis kifordulna, akkor egyszerűen visszahajtható a helyére. Így aztán igazán könnyen kezelhető a kisebb gyerekek számára is, akiket bizonyára elképesztően szórakoztat majd a minta színváltása is!

A csinos megjelenést fontosnak tartó lányok számára készült a pöttyös kislány esőkabát, amelyen bevonat, lezárt varrások és ecorepel® impregnálás gondoskodik arról, hogy a kabát valóban hatékonyan védje meg a csapadéktól és széltől viselőjét. A külső anyag maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, miközben a törzsrészen puha single-jersey anyagú bélés biztosítja a kényelmet, a könnyű fel- és levételről pedig a taftbélésű ujjak gondoskodnak. Emellett állvédős cipzár, legombolható kapucni és fényvisszaverő elemek is találhatók rajta, hogy ne csak csinos, hanem kényelmes és biztonságos is legyen!

A bordó színben kapható lányka softshell dzseki a Clima Protection rendszernek köszönhetően szélálló, víztaszító és lélegző, ecorepel® impregnálással készült, és maximum 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, miközben rugalmas külső anyaga kellően szabad mozgást biztosít. Puha, meleg mikropolár bélése bolyhosodás elleni kidolgozással készült, cipzárja pedig állvédővel van ellátva. Kapucnija levehető, két zsebén pedig fényvisszaverő csíkok találhatók, így a biztonság és némi tárolóhely is adott. Még több gyerekdzseki, gyerekkabát itt!

Gyerekek és felnőttek számára választható egyencipő a gyerek/felnőtt gumicsizma, ami 32/33-tól egészen 40/41-es méretig kapható, így összeöltözhetnek a kicsik és a nagyok! A pontos méretre igazításhoz kiegészítő talpbetét tartozik hozzá, emellett jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverő részek is vannak rajta. Rugalmas, csúszásgátlós, profilozott járótalpával biztonságosabban lépdelhetünk a csapadéktól csúszóssá váló utakon is, fel- és levételét pedig a hátsó részén található hurok segíti majd. A csizma kék alapon fehér pöttyös, illetve sötétzöld színben kapható.

Szintén 32/33-tól 40/41 méretig kapható a gyerek/felnőtt gumi bokacsizma, fekete és bordó színben. A pontos méretre igazítást ennél a modellnél is kiegészítő talpbetéttel oldhatjuk meg. Oldalsó, rugalmas betéteinek köszönhetően a fel-és levétel is könnyű lesz, amit a hátsó hurok is segít majd. Rugalmas, csúszásgátlós, profilozott járótalppal rendelkezik, így a viselete nem csak kényelmes, hanem biztonságos is.

A heti ajánlatból természetesen a hasznos kiegészítők sem hiányozhatnak: a 2 az 1-ben bevásárlótáska és hátizsák esetén például külön rekeszt találunk a nedves esernyő számára, így az nem fogja összevizezni a többi holminkat. Ebben a rekeszben más nedves dolgok is ideiglenes otthonra lelhetnek: ha például uszodai kellékeket viszünk benne, akkor a hazaúton a fürdőruhák tárolóhelyeként szolgálhat. A táska hátizsákként és bevásárlótáskaként is használható, víztaszító külső anyagával ősszel is ideális, rekeszeiben pedig minden apróságnak megtaláljuk majd a maga helyét.

A cipőre húzható esővédő akkor jön különösen jól, ha nincs lehetőségünk váltócipőt vinni magunkkal, és az alkalomhoz nem illik még egy elegánsabb kialakítású gumicsizma sem. Ezzel a kiegészítővel nyugodtan viselhetjük azt a (lapostalpú) cipőt, amit amúgy szeretnénk, miközben védelmet biztosítunk számára az eső ellen. A kerékpározáshoz is ideális esővédő megerősített gumitalppal készült, vízhatlan anyagból, hátul végigfutó cipzárral, amivel kifejezetten könnyű fel-és levenni is. A hozzá tartozó tárolótasakban pedig gyorsan eltehető, ráadásul úgy, hogy nem piszkol össze semmi mást a táskánkban.

A három darabból álló uzsonnásdoboz szetteken visszaköszönnek az esőruhák mintái: a kék összeállításon a repülők jelennek meg, a piroson pedig a vidám pöttyök. A BPA-mentes műanyagból készült dobozok pattintós zárral, biztonságosan zárhatók le, ráadásul praktikusan, egymásba helyezve tárolhatók. Kiránduláshoz vagy iskolába is tökéletes megoldást nyújtanak a különböző élelmiszerek külön-külön történő tárolásához.

A teljes gyerekruházati kínálatban rengeteg további ruhát és kiegészítőt is találunk, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat, éppen ezért érdemes alaposan átnézni az összes lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Fiatal influenszerek - 1. rész

A világ legfiatalabb influenszerei (1.rész)

A cikkben a világ legfiatalabb influenszereit mutatjuk be.

Életveszélyes cipőpróba

Kórházba került egy kislány a cipőfelpróbálás után

A cikkben megtudhatod, miért vigyáz, amikor cipőt veszel a gyerekednek.