A legjobb oktatási játékok babáknak

A legjobb oktatójátékok babáknak azok, amelyekkel szórakoztató játszani, és amelyekkel gyermeke megismerheti az őt körülvevő világot.
A legjobb oktatási játékok babáknak

A zenés játékok bizonyítottan alkalmasak arra, hogy a babát lefoglalják, miközben a teste és az elméje fejlődik. Egy olyan multiszenzoros játék, mint a Manhattan multiszenzoros játék, fejleszti a baba több érzékszervét, és lefoglalja őt. Öt magával ragadó tevékenységet tartalmaz, köztük egyrészes kirakós játékokat és társaskönyveket.

A gyerekek szeretnek játszani, és a játékok elengedhetetlen részét képezik ennek a fejlődésnek. A színlelt játék alapvető készség a kisgyermekek számára, és segíthet a baba képzeletének fejlődésében. A gyermekek számára is előnyösek azok a játékok, amelyek segítik a szem-kéz koordináció és a finommotoros készségek fejlődését. A legjobb, ha kis játékkészlettel kezd, és fokozatosan bővíti a gyűjteményt, ahogy a baba növekszik.

Ha a baba még csecsemő, érdemes megfontolni, hogy csörgőt vásároljon neki. Ez a játék régi klasszikus, és fejlesztheti a finommotoros készségeit. Az alján tapadókorongokkal is rendelkezik, így az etetőszékhez vagy a Skip Hop Activity Centerhez rögzíthető. Egy másik jó játék a babák számára az Edushape Sensory See-Me Ball. Ez a nagyméretű labda dudoros textúrával rendelkezik, így gyermeke érezheti és reagálhat rá.

A puha blokkok szintén nagyszerű játékok a csecsemők és kisgyermekek számára. Könnyen manipulálhatók, és segítenek nekik a színek, a formák és a számok megtanulásában. A babacsörgő szintén ösztönzi a durva motoros készségeket és a zenei fejlődést. A csecsemőknek szánt legjobb oktatójátékok listája korántsem teljes. És ha nehezen tudod eldönteni, hogy melyik játékot vásárold meg, ne feledd elolvasni a termékleírást!

A kupák egymásra rakosgatása remek módja lehet annak, hogy a baba megismerje a színeket és a formákat. Akár a padlón, akár a fürdőkádban szeret játszani a baba, ez a játék biztosan segíti a fejlődését. Segít nekik az ötig való számolás gyakorlásában is. Ezek a játékok tartósak, és évekig kitartanak.

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy a baba megismerje az őt körülvevő világot, az olvasás. A babák sokat tanulnak az esti mesékből, amelyeket elmesélsz nekik. Ez egy különleges alkalom a szülők és a gyermekek közötti kötődésre. Ha olyan könyveket választasz, amelyek jó minőségűek és biztonságosak a babák számára, az segít nekik fontos fogalmak elsajátításában. Érdemes megfontolni olyan szövetkönyv beszerzését is, amely nem mérgező anyagokból készült.

Az egymásra rakosgatható gyűrűk egy másik nagyszerű játék a babák számára. Ezek a legjobbak a körülbelül 6 hónapos csecsemők számára, mivel megtanítják a tárgyak színeit és formáit. Az egymásra rakosgatható gyűrűk az ok-okozati összefüggésekre és a térbeli viszonyokra is megtaníthatják a babát. Akár fogazóként is használhatók.

Kapcsolódó cikkek

Milyen dolgokat fejlesztenek az oktatójátékok?

Milyen dolgokat fejlesztenek az oktatójátékok?

Hasznos és érdekes ajándékot keresel gyermekednek? Itt megtudhatod, milyen dolgokat fejlesztenek az oktatójátékok, például a Djeco termékei.

A legjobb oktatási játékok babáknak

A legjobb oktatási játékok babáknak

A legjobb oktatójátékok babáknak azok, amelyekkel szórakoztató játszani, és amelyekkel gyermeke megismerheti az őt körülvevő világot.

Bobojca műhely - kerti hinta gyerekeknek

Színes és hasznos kiegészítők gyermekek számára a Bobojca műhelytől

A Bobojca műhely szép és hasznos kiegészítőkkel és játékokkal tesz azért, hogy a gyermekek vidáman és boldogan fejlődjenek.